sábado, 6 de septiembre de 2008

Construïm el somni


S'acosta l'11 de setembre i tot l'independentisme de Catalunya escalfa motors per la data més senyalada de l'any. Els i les catalanes del Principat ens preparem, un any més, per recordar aquella derrota de 1714 en què vam combatre fidels al nostre país a l'enemic castellà i francès, comandats, com no, pels Borbons.

Des de 1714 moltes coses han canviat però l'enemic continua siguent Espanya i França i en el cas de l'Estat espanyol, continua comandat per un Borbó. El Decret de Nova Planta ja no té vigència, però tenim la Constitució i els Estatuts que, salvant les distàncies, pretenen el mateix: absorbir les terres catalanes en el marc polític, lingüístic i cultural d'Espanya.

Enguany, l'independentisme que no es resigna, que no pacta, que no cedeix davant pressions: l'independentisme revolucionari, sortim al carrer amb més energies que mai.

Per no reproduir tota la tirallonga llarguíssima d'actes que es realitzen arreu del territori, em limitaré a les que organitza Maulets al Maresme:

> Diumenge 7 de setembre, Pujada a Burriac. Sortides des de Mataró (1oh Camí del Mig), Argentona (11h Can Doro) i Cabrera de Mar (11.30h Plaça de l'Ajuntament). Organitza: Casal Fèlix Cucurull, SEPC, CUP Mataró, Maulets.

> Dimecres 10 de setembre, xerrada "El nostre futur econòmic: la independència" on hi intervindrà Saturnino Mercader (membre dels conductors de bus de TMB) i Xevi Safont-Tria (regidor de la CUP de Mataró). Organitza: CUP Mataró.

> Dijous 11 de setembre, acte polític de Maulets al Passeig del Born (Barcelona) pel matí, dinar popular al Passeig del Born i Manifestació de la Diada de Catalunya pels carrers de Barcelona. Organitza: Maulets.

> Divendres 12 de setembre, xerrada dels "100 anys de l'estelada" a càrrec d'Agustí Barrera, actuació de la colla bastonera Picadits i concert amb La Ceba i la Carxofa. Tot a la Plaça de l'Era de Vilassar de Mar. Organitza: Casal Bullangues, CUP Vilassar de Mar, Maulets.

> Divendres 19 de setembre, Jornada per la Cultura Popular a Argentona amb l'actuació de la colla bastonera Picadits, sopar popular i concert amb els grups Ensaladilla So Insistents, Orxata Sound System i PD Fotlifoc. Tot a la Plaça de l'Església. Organitza: Comissió Jove 11 de setembre, Maulets.

Durant el mes també es pintaran murals a Argentona, Premià de Mar i Mataró.

Com veieu, un setembre amb molta feina i moltes esperances que es visualitzi que som una nació i que tenim el dret a decidir... INDEPENDÈNCIA !

1 comentario:

fotlifoc dijo...

Nen! Que fot un mal a la vista, canvia la llengua de varis elements del blog, que ho tens en castellà.

Un garrulu com jo ho vaig saber fer.

Ànims!