jueves, 20 de noviembre de 2008

Contra Bolonya, ocupem les aules !

El passat dilluns 17 els estudiants de polítiques i sociologia, amb el suport de la resta d'assemblees d'estudiants de la UAB i el SEPC, van ocupar la seva Facultat de manera indefinida.

L'ocupació respòn a la preocupació arran de l'aplicació del Pla Bolonya, un pla que perjudica greument els interessos dels estudiants: s'instauren les beques-prèstec, es privatitzen els postgraus, les llicenciatures passen a ser graus, augment de taxes, augment de feina a casa, impossibilitat de compaginar estudis i treball, es deixa el finançament en mans de les empreses, etc.

Per tot això i per l'obertura dels expedients a 31 estudiants de la UAB i un procés penal (sota l'acusació d'uns suposats "desordres públics") que pot portar a 3 anys de presó als afectats, els ocupants de la Facultat exigeixen:

1) La retirada dels expedients i l'aturada del procés judicial
2) Un referèndum vinculant en què es faci una consulta sobre si la comunitat universitària vol el Pla Bolonya
3) La declaració pública que la UAB es troba en bancarrota i una solució que no sigui vendre-la a l'empresa privada ni apujar les taxes

Canya contra Bolonya !

2 comentarios:

Marta Cava dijo...

Ocupem les aules!

Anna dijo...

ei compii
com estàs?

Això del Bolonya s'ho acabaràn menjant amb spaguettis! Poc a poc, i anem escalfant el foc, perquè cada dia anem endavant, millorant i creant!
Venga, que totes podem!

Un petonarroooooooooo!