jueves, 5 de junio de 2008

L'espanyolisme més ranci


Avui s'ha celebrat el Ple Municipal a Mataró. S'hi ha presentat el sr. Albert Rivera (vestit) amb tota un conglomerat de gentussa espanyolista sortida de la cova més tenebrosa.

Han desembarcat i s'han cagat en la proposta alternativa de la CUP pel tema de les condemnes a les víctimes d'ETA.

La proposta espanyolista del PP i PSOE nomès condemna la violència d'ETA com si d'una colla de tarats es tractés.

La proposta alternativa de la CUP simplement també condemna la violència que exerceix l'Estat espanyol: tortures, detencions, il·legalització de partits, assassinats (GAL), etc.

Podem pensar que el conflicte basc el guanyaran uns i que els altres seran recordats la resta de la història com uns tarats terroristes. O bé podem pensar que hi haurà una resolució dialogada del conflicte. Això també apareix en la moció alternativa i probablement és l'única manera d'acabar amb el problema.

Però alguns volen treure suc del tema: Ciutadans i altres partits espanyolistes apareixen cada vegada per treure els seus cartellets acusant la CUP de ser "amiga" dels etarres, etc. Vergonyós.

Però sí tenen raó en una cosa: els 2 pobles lluitem per la nostra llibertat i això podrà més que totes les violències (repressió, presos, multes, criminilització...) que puguin exercir sobre nosaltres perquè l'amor a la llibertat de la nostra terra no l'atura res ni ningú.

ps: d'altra banda, també s'han presentat una moció per la llibertat d'en Franki (han votat en contra PP i PSOE), així com una moció per reduir les bosses de plàstic en els envasos i una en contra els laterals... a hores d'ara encara no en conec els resultats ! Amunt amb la CUP !

2 comentarios:

Sedinis dijo...

No sabia que tu també corries per ací... jejeje!

bonu, ja t'he fitxat!



au, a viam si mus veim today!!!!

;p

M. dijo...

Aquesta gent és així, si se'ls hi posa una cosa al cap és impossible treure'ls-hi i es passaran anys i anys retreient a la CUP el que va dir. Fins que tornin a dir una altra cosa, s'indignin de nou i tornem a començar.

Són com les crisis del capitalisme, cíclics xD